Kalastus

Onkimiseen ja pilkkimiseen eikä alle 18- ja yli 65- vuotiaan uisteluun ja heittokalastukseen yhdellä vavalla tarvita Kotojärvellä mitään lupia. Muuhun kalastukseen 18 – 64 vuotiaalla tulee olla valtakunnallinen kalastuksenhoitomaksu maksettuna ja kaikilla tulee olla osakaskunnan lupa.

Osakaskunnan vesialueella kalastusmerkin hinta on 5 euroa. Osakaskunnan jäsen saa ostaa kaksi merkkiä ja muut yhden. Yksi merkki oikeuttaa pyydystämään rysällä, 30 m verkolla (silmäkoko vähintään 40 mm), 50 tapsin pitkällä siimalla ja viidellä Iskukoukulla, kahdella uistimella, kahdella heittovavalla tai tuulastamalla. Merkki kiinnitetään pyydykseen.

Katiskalla pyytäminen ei vaadi merkkiä, mutta saaliista toivotaan raporttia ja katiskassa on oltava kalastajan nimi. Toiveena on saada mahdollisimman paljon roskakalaa pois. Jos omistaa läänikohtaisen viehekalastusluvan, sillä voi heittokalastaa ja uistella yhdellä vavalla ilman osakaskunnan lupaa.

Merkkejä ja lupia saa Harri Liikaselta, Kirveläntie 120 A, puhelin 040-502 5939. Entiseen tapaan suosittelemme maksujen maksamista suoraan Kotojärven osakaskunnan pankkitilille Nordea FI02 1015 3500 1096 86, koska käteiskassaa ei ole. Maksun viestiosassa on mainittava nimi, osoite, puhelin ja maksun aihe.

Ravustuslupien myynnistä vuonna 2015 päätetään ennen ravustuskauden alkua tehtävän koekalastuksen jälkeen.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tervetuloa seuraamaan Kotojärven tapahtumia

%d bloggaajaa tykkää tästä: